KALAU NAK BELI KERETA BARU MACAM MYVII ATAU PERSONA JANGAN BELI YANG ‘AUTO’ .. MERUGIKAN!! PAKCIK INI TELAH MENJADI ‘MANGSA’

Kalau Nak Beli Kereta Baru Macam Myvii Atau Persona Jangan Beli Yang ‘AUTO’ .. MERUGIKAN!! Pakcik Ini Telah Menjadi ‘MANGSA’

Jangan beli Myvi terbaru yang AUTO ..dah ade masalah detect oleh customer iaitu seorang pakcik..(.umur 62)

lnilah masaalahnya.

Bila siang, kereta dia boleh jalan. Bila malam tak boleh jalan pulak….

Selepas seminggu dengan perasaan marah, dia pergi ke tempat dia beli dan komplen.

Pomen pun test drive, ” ok aje pakcik! takkan malam tak boleh jalan, pakcik betul ke ni? ”

Pakcik tu jawab, “Siang pakcik masuk gear D (day), ok jer, Bila malam pakcik masuk gear N (night). Langsung tak mahu jalan. Apa bodoh punya kereta niiiii…

Pomen pengsan tergolek ….

Cerita Seterus nya…
Sekolah

Loading…
Jam sudahpun menunjukkan pukul tujuh pagi. Salam masih lagi berdengkur. Ibunya pun segera mengejutkannya untuk ke sekolah. Ibu: Salam? Salam? bangun nak, pergi sekolah, nanti kamu terlambat. Salam: Alah emak? Salam tidak mahu pergi ke sekolah! Ibu: Apa, tidak mahu pergi sekolah?!

Baik. Salam berikan emak dua sebab mengapa Salam tidak mahu ke sekolah. Salam: Semua murid-murid tidak suka Salam. Guru-guru di sekolah pun tidak suka pada Salam! Ibu: Itu bukan alasan bagi Salam untuk tidak ke sekolah. Cepat, bangun sekarang! Salam: Baiklah, sekarang emak pula berikan Salam dua sebab mengapa Salam mesti pergi ke sekolah. Ibu: Eh? eh? bertuah punya anak! Salam dengar baik-baik, pertama Salam sudah berusia lima puluh tahun. Kedua Salam PENGETUA SEKOLAH!!!

Like and share jika lawak!! Hahah..jangan marah naaa
Teka-Teki yang perlu di beri Penampar
1) Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?
> Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.

> 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
> Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M

> 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
> Answer: Kuih salah bikin.

> 4) Binatang ape power Karate?
> Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.

> 5) Siape yang menemukan dompet kulit?
> Answer: Yang menemukan dompet kulit tu.. tolong pulangkan kepada saye.

> 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
> Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’

> 8) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
> Answer: Pembohong…

> 9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
> Answer: Usus

Loading…
> 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
> Answer: Kutu rambut

> 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
> Answer: Neneknye si katak
>
> 12) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
> Answer: – Sekretari baik………………’Selamat pagi tuan’
> – Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni tuan’

> 13) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
> Answer: Dua-dua tak kenal korang…hehe

> 14) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
> Answer: Tukang gali kubur

> 15) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
> Answer: Tahi hidung

> 16) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
> Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat..

> 17) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
> Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ke…

18) Gajah terbang dengan ape?
> Answer: Dengan susah payah……

Sumber GedebakViral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*