“Alhamdulillah Ramai Anak-beranak Fattah Pakai Tudung Labuh,Fazura Memang Buat Pilihan Yang Tepat”-Fattah Perkenalkan Isteri Pada Saudara-mara

“Alhamdulillah Ramai Anak-beranak Fattah Pakai Tudung Labuh,Fazura Memang Buat Pilihan Yang Tepat”-Fattah Perkenalkan Isteri Pada Saudara-mara

Fazura dan juga Fattah di katakan menjadi artis paling hot dan banyak trending pada tahun ini. Ini kerana siapa sangka tanpa hubungan cinta yang panjang, mereka berdua mengejutkan ramai orang dengan adanya ikatan perkahwinan yang tidak di hebohkan ramai.

Mereka berdua di katakan menjadi pengantin yang paling punya ramai peminat kerana masing-masing merupakan pelakon hot di kaca TV.

Orang cakap bila kita berkahwin dengan seseorang sudah tentulah kita berkahwin dengan keluarga dan anak-beranaknya sekali.Tidak di nafikan Fattah Amin ini memang datangnya dari keluarga yang sangat pentingkan agama.

Ahli keluarganya juga semua bertudung labuh dan mengikut syariat sepenuhnya dan dia juga di katakan abang yang sangat rapat dengan adik-adik.

Untungnya Fazura, Fattah Amin membawanya untuk di perkenalkan dengan kesemua anak-beranaknya dan sepupu-sepupu yang lain. Melalui majlis akad nikah adik Fattah, dia menggunakan kesempatan itu untuk membawa Fauzra berkenalan dengan anak-beranaknya secara dekat.

Ramai orang kagum dengan keluarga dan anak-beranak Fattah yang di lihat kebanyakannya bertudung labuh dan mesra itu.Fazura juga di lihat tidak kekok untuk menyapa dan berbual dengan kesemua anak-beranak Fattah yang nampak teruja melihat kelibatnya itu.

Nenek Fattah juga di katakan menangis di atas kerusi roda kerana terharu 2 orang cucu kesayangannya sudah pun selamat berkahwin pada tahun ini.Fattah di lihat sedang memujuk dan mencium neneknya berkali-kali sambil di perhatikan isterinya.

Netizen mendoakan agar Fattah dapat membimbing Fazura menjadi isteri yang solehah kerana mereka percaya Fattah dan keluarga memang punya pegangan agama yang sangat baik dan kuat. Yang penting Fattah memang tak nak lepas tangan isteri waktu bawa jumpa anak-beranak.Haha.

Barakallah buat Fattah dan juga Fazura.

sumber

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*