Mulanya Ingatkan Iklan Menipu Saja, Dah Cuba Baru Tahu Power Jugak Fumakilla Vape Ni! – Perkongsian Akak Ni Dapat Hampir 10k Share!

Siapa tak bengang dah beli macam-macam produk makhluk-makhluk jenis merayap dan yang suka hisap darah tu tetap bermaharajalela. Kalau ada anak kecil lebih lah kesian pada anak, bangun tidur tengok sana-sini kesan kena gigit nyamuk.

Bila bangun tidur awal pagi nak bancuh susu anak ada pulak makhluk yang suka terbang-terbang ni. Kalau tersilap hinggap ke kita memang botol susu entah ke mana susu entah kemana tak cukup tanah nak lari! Itulah si lipas yang siang-siang duduk menyorok entah di mana bila malam dialah abang kawasan di dapur rumah.

Disini kami nak kongsikan pengalaman akak ni sebagai pengguna Fumakilla Vape. Ok orang lelaki jangan tersilap pulak ya ni bukan perasa baru Vape ke liang lahad korang nanti! Jom baca perkongsian akak ni:

FUMAKILLA VAPE (One Push V).
Cikda rasa, elok korang beli benda ni.
Nak tau sebab apa? Ok, ceritanya gini.. baca ya.

Ada 1 malam ni, suami masuk toilet.
Masa dia keluar, dia cakap “ada lipan dlm toilet.”
Cikda tanya, “besar ke kecik lipannya?”
Dia kata, “kecik. ”

Tapi bukanlah kecik sgt.

Lepas tu, dia ambik fumakilla vape ni, dia spray 1 semburan je kt bilik air lepas tu dia tutup pintu toilet tu.
(Bukan spray kt lipan sebab lipan dah lari)

Esok pagi nya, cikda tengok lipan tu mati.
Bukan lipan je mati, cicak yg ada dalam bilik air tu pun mati.
Terkojut den.

Kalau ada lipas yg menyorok pun, lipas tu mati.
Fuhhhh !
Power jugak fumakilla vape ni.
Ingat iklan tu tipu.
Rupanya betul. 1x spray ja boleh mati lipas, cicak, semut,nyamuk.

Botol kecik ja.
Tapi tahan lamaaa.

Cara guna:
Dapur (spray sekali je). Semut xde utk tempoh 1-2mggu.
Bilik (1x spray). Utk halau nyamuk.
Bilik air (1x spray). Kalau ada lipas cicak atau apa serangga yg menyorok n kita tak nampak, akan mati juga.
Bukan spray tiap hari tau. Spray je 3hari sekali atau 1 mggu sekali atau bila perlu.

So, korang pergi beli ya.
Utk korang jugak.

Kat mana nak beli?
Boleh pergi ke TESCO, AEON, SPEEDMART 99, 7E, GIANT, NSK, kedai Pak Abu setaman dgn awk serta mana² kedai runcit berhampiran.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*